وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
فايلستان

ابزار وبمستر

علم كليات

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۳۶
فايلستان

علم كلى پس از تحقق علم به جزئيات مى تواند تحقق پيدا كند؛ يعنى ما نمى توانيم مثلاً انسان كلى را تصور نماييم، مگر اينكه قبلاً افراد و جزئياتى چند از انسان را تصور كرده باشيم؛ زيرا اگر چنانچه ما مى توانستيم كلى را بدون هيچ گونه يگانگى و رابطه اى با جزئيات خودش تصور كنيم، نسبت كلى مفروض به جزئيات خودش و غير آنها متساوى بود؛ يعنى يا به همه چيز منطبق مى شد و يا به هيچ چيز منطبق نمى شد؛ با اينكه ما مفهوم انسان را مثلاً پيوسته به جزئيات خودش تطبيق نموده و به غير جزئيات خودش قابل انطباق نمى دانيم. پس ناچار يك نوع رابطه اى ميان تصور انسان كلى و تصور جزئيات انسان موجود بوده و نسبت ميانشان ثابت و غيرقابل تغيير مى باشد.



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

معاني

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۳۵
فايلستان

عقل صور موجودات را انتزاع مى كند و آنها را در خود تثبيت مى نمايد، معنايش اين نيست كه عقل اين صور و ذوات را آن گونه كه هستند، انتزاع مى كند و مى سازد، بلكه مرادشان اين است كه عقل معناى اين صور را درك، و اين معناى درك شده را در خود تثبيت مى كند. بر اين اساس، آنچه از اين موجودات، چه جوهر باشند و چه عرض، در نفس آدمى تعقل و درك مى شود، عرض نفس به شمار مى آيند؛ زيرا اين معانى و صور در نفس هستند، نه اينكه جزء نفس شوند، و اين موجودات و ذوات، همان گونه كه گروهى معتقدند، خودشان صورت براى نفس و يا عقل نمى شوند؛ بلكه معانى اين ذوات و اشيا، صورت براى عقل و نفس مى گردند



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

جوهر

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۳۴
فايلستان

جوهر، جوهرِ ماهيت است از آن حيث كه ماهيت است بدون هيچ قيد و شرطى، همچون كليت يا جزئيت و ساير امور ذهنيه و خارجيه كه بدان اضافه مى شود. به اين نوع از كلى، كلى طبيعى گويند. همچنان كه به ماهيتى كه كليت بر آن عارض شده است، كلى عقلى مى گويند. البته كلى به معناى دوم صلاحيت ندارد كه در عالم خارج محقق شود و تشخص يابد؛ برخلاف كلى نوع اول كه به جهت شدت ابهام و نامتعين بودنش، شايسته شده است كه قيود فراوانى را بپذيرد، كه در ميان آنها حتى قيودى وجود دارند كه همديگر را نفى مى كنند؛ قيودى همانند وحدت و كثرت، حلول و تجرد، معقوليت و محسوسيت و... . با اين تفسير، جوهر، گرچه از آن جهت كه وجودى ذهنى است، عرض شمرده مى شود و كلى است، ليكن بر حسب ماهيتش نزد حكما جوهر به شمار مى آيد. پس ماهيت جوهر، ماهيتى است كه شأن آن اين است كه وجودش در عالم اعيان، وجودى لا فى موضوع باشد.



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

پژوهش هارت

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۳۴
فايلستان

پنج كشور مطرح در پژوهش هارت، به دو گروه تقسيم مي شوند: ۱_حاكميت يك عامل ۲_ اشتراك قدرت دوعامل. سه الگوي عامل حاكم يا دولت‌گرا، يا تجارت‌گرا و يا نيروي كارگرا هستند. فرانسه، ايالات متحده و بريتانيا به گروه حاكميت عامل تعلق دارند: با دولت قدرتمند در فرانسه، تجارت قوي در ايالات متحده و نيروي كار قوي در بريتانيا. الگوهاي قدرت اشتراكي از سه نوع تشكيل مي شوند: دولت و تجارت، دولت و نيروي كار و تجارت و نيروي كار. ژاپن و آلمان به گروه قدرت اشتراكي تعلق دارند. با يك ائتلاف دولت و تجارت قوي در ژاپن ويك ائتلاف تجارت و نيروي كار قوي در آلمان.



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

اصطلاحنامه‌

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۳۳
فايلستان

از نظر فلسفي: درست مانند اصطلاحنامه‌هايي كه از فهرستهاي سرعنوانهاي موضوعي به عنوان پايه ساخت استفاده مي كنند و روابط ساخت يافته و اصطلاحات بيشتري هماهنگ با محيط جستجوي جاري فراهم مي آورند، اصطلاحنامه‌ها مي توانند پايه و اساس توسعه ابزارهاي واژگاني باشند كه نيازهاي كاربران را در محيطهاي جستجوي فرداي نزديك برآورده سازند.

از لحاظ عملي: شواهد فزاينده‌اي يافت مي شود كه تهيه‌كنندگان و توسعه‌دهندگان نظامهاي تحليل متني، نياز به گنجاندن يك جزء معنايي را در نرم‌افزارهاي خود درك كرده‌اند. به عبارتي، اصطلاحنامه‌ مي تواند پايه و اساس يك شبكه معنايي بسيار وسيع را تشكيل دهد؛ يعني مي توانيم نظامي با سطح پيچيدگي كمتر طراحي نماييم و از اصطلاحنامه‌ها به عنوان يك منبع معنايي (واژگاني) در اين نظام بازيابي استفاده كنيم و در صورت عملي بودن، زمينه توسعه يك نظام بسيار قدرتمند را فراهم آوريم.



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

وب

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۳۳
فايلستان

انسان كه ارسطوييان، او را حيوان ناطق مي نامند، تعريف ها و مميزه هاي ديگري نيز دارد كه عيني ترين آنها قدرت و امكان ثبت دريافت هاي دروني و پيراموني خويش است. او مي تواند دانسته ها، شنيده ها، دريافت ها، تأثرات، عواطف، هيجان ها و حتي واگويه هاي درون بي تاب خود را ثبت و يا اظهار كند. انسان مدرن كه بيش از اسلاف و نياكانش به فرديت خود مي انديشد و براي خود وجودي مستقل از اجتماع مي بيند و ذوب شدن در گرايش هاي فراگير جامعه را تاب نمي آورد، تعريف ديگري را نيز براي خود مي جويد. در اين تعريف جديد، او موجودي است فرهنگ نگار و انديشه گزار كه بي وقفه در كار تمدن سازي و بيرون كاوي است و هرگز سهم خود را در چرخه بي مداري زندگي از ياد نمي برد. مدنيّت مدرن و حتي سنتي او از همين جا آغاز مي شود و شايد روزي ـ روزگاري در همين جا نيز آرام گيرد و پايان پذيرد.او، نگارش و گزارش خود را از آنچه ديده، شنيده، فهميده و يا به ديگر حواس خود دريافته، از تبديل ديواره هاي غار زندگي به تابلوهاي نقاشي آغاز كرد و سپس خط را آفريد و پاپيروس را به كار گرفت و تا كاغذ و چاپ و نهضت گوتنبرگي و روزنامه نگاري و مقاله نويسي و... از پاي ننشست. برايند همه ي آن تجربه هاي ساده و پيشرفت هاي لاك پشتي، اكنون در صفحه هايي از جنس نور و موج و شيشه نمودارند: وب.



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

وظايف كتابداران

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۳۱
فايلستان

وظايف كتابداران سيستمها به سه گروه عمده تقسيم مي شود: وظايف خود كار سازي, وظايف ميان فردي و وظايف غير سيستمي. در رابطه با وظايف خودكارسازي، اغلب آگهي هاي بررسي شده بر مديريت سيستم يكپارچه كتابخانه‌ها‌‌‌, نصب, حفظ و نگهداري نرم‌افزارها و سخت‌افزارها و مديريت پايگاههاي اطلاعاتي تأكيد داشتند. همچنين در بخش وظايف ميان فردي, مواردي از قبيل آموزش كاركنان, آموزش مراجعان و نظارت بر كاركنان در آگهي ها مطرح شده بود و در نهايت در مورد وظايف غيرسيستمي به مواردي از قبيل امانت, فهرست‌نويسي و مرجع اشاره شده بود.



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

فهرستگان جامع

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۳۱
فايلستان

يكي از ابزارهاي اساسي كه امروزه از اشتراك منابع ميان كتابخانه‌ها پشتيباني مي كند، فهرستگانهاي برخط است. در صورت استفادة همة كتابخانه‌ها از يك سيستم خودكار، پايگاهي واحد و مركب به وجود مي آيد. اين همان مدل كنسرسيومهاي كتابخانه‌اي است كه از طريق آن كاربران مي توانند به‌راحتي فهرستگان جامع را جستجو كنند يا جستجوي خود را به يك يا چند كتابخانه محدود سازند. با اين مدل، كاربران مي توانند از امكانات گردش مواد در سيستم خودكار استفاده كنند تا منابعي را درخواست كنند كه در يك كتابخانة دوردست عضو كنسرسيوم نگهداري مي شود. كتابخانه‌هايي كه در شبكه‌اي مشاركت دارند كه در آن از يك سيستم خودكار مشترك استفاده مي شود؛ زيرساختهاي فني عمده‌اي را براي اشتراك مواد، انجام فهرست‌نويسي مشترك، و توسعة مجموعه در اختيار دارند.



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

كتاب

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۲۹
فايلستان

كتاب ها پنجره هايي درون آينه تمام نماي ذهن نويسندگانشان هستند و بوستان هايي كه از چهره دستي باغبانان نشان دارند. امير مؤمنان؛ علي(ع) مي فرمايد: «كتابُّ الرَّجُلِ عُنوانُ عَقْلِهِ وَ بُرهانُ فَضْلِهِ؛ نوشته آدمي، نشان عقل و نشاندهنده ميزان فضيلت اوست»



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

زيرساختهاي مديريت دانش

۲۴ فروردين ۱۴۰۳
۰۹:۳۷:۲۸
فايلستان

مهمترين زيرساختهاي مديريت دانش عبارتند از: ۱. منابع انساني ۲.فرايندها ۳.فناوري

 



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]
فايلستان
مركز دانلود فايل
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
عنوان پیغام:
پیغام :
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به فايلستان است. || طراح قالب avazak.ir